Maaike anne maria

schilderijen

Als kind ben ik altijd creatief geweest en was ik altijd bezig om te creëren op allerlei mogelijke manieren. Op de HAVO koos ik voor het vak beeldende vorming en dit was het vak waar ik mij iedere week op kon verheugen. Uiteindelijk ben ik de PABO gaan doen en heb ik 5 jaar in het onderwijs gewerkt.

 

Gekozen voor datgene waar ik blij van werd, heb ik de keuze gemaakt om thuis te blijven voor onze 4 kinderen en kon ik tevens mijn man ondersteunen in het bedrijf. Gezegend voel ik me dat ik de vrijheid en de mogelijkheid heb om deze keuze destijds te kunnen maken. 

De gezamenlijke passie van mij en mijn man is dat we de weg zijn ingeslagen van persoonlijke ontwikkeling. Dit dragen we uit in verschillende thema’s in ons bedrijf en concept ‘het Rusttheater’.

 

De gesprekken, lessen en uitdagingen die we hier hebben, vormen de inspiratie voor mijn schilderijen. 

Deze gesprekken gaan o.a. over de weg om onszelf te leren kennen, ons innerlijk kind, de kracht en de liefde die we in ons hebben zitten. De angsten die we als persoon bezitten en de kracht en de macht van onszelf dat we deze angsten en duisternis mogen én kunnen ombuigen in licht. Waarin het ook goed is dat beide (licht vs. donker - liefde vs. angst) aanwezig zijn, we leven immers in een dualistische wereld. De donkere stukken in onszelf mogen we helen, waardoor we weer herinneren wie we echt zijn en waarvoor we hier zijn. Dat we vanuit intuïtie mogen leven en voor mij vertaalt dit zich in intuïtief schilderen.

 

Ik schilder met olieverf en acryl en gebruik verschillende materialen als ondergrond. De stijlen die ik schilder zijn de iconische stijl als ook abstracte stijl. 

Ook maak ik kunst op vrouwenlichamen. Tijdens body-art ceremonies komt er een heel bijzonder proces op gang, het omarmen van je lichaam. Dit aan de hand van schilderijen die ik heb gemaakt.

Voor meer informatie kun je bellen naar 06-31003336
Of mailen naar [email protected]