ingrid los-zentveld

Sinds mijn jeugd hebben tekenen, andere creatieve hobby’s en later beeldende kunst in het algemeen mijn belangstelling gehad.

Truus Oude Hengel

Ruim 10 jaar geleden begon mijn passie voor schilderen. In mijn atelier met uitzicht op de tuin verfijn ik mijn schildertechnieken.

Alex KUIK

Het liefst schilder ik met olieverf, dat geeft de mooiste resultaten. Mijn thema’s zijn vooral landschappen en stillevens, daar gebruik ik mijn foto’s voor als inspiratie. 

Marie-anne nijkamp

Ik heb van mijn hobby m'n werk  gemaakt. Ik schilder onderwerpen  die op mijn pad komen en me aanspreken. Hier kan ik mijn emotie in kwijt.

Maaike anne maria

Ik schilder met olieverf en acryl en gebruik verschillende materialen als ondergrond. De stijlen die ik schilder zijn de iconische stijl als ook abstracte stijl.

Monique Nijmeijer

Het werken met glas blijft mij boeien vanwege de ongekende mogelijkheden, vormen en kleuren die hierbij te gebruiken zijn.

elra eppink

'Beeldig Elra' is geboren uit de behoefte om een gebeurtenis, een ervaring of een gevoel te vangen in een beeld en het daarmee vast te houden.

Anneke oude lansink

Ik werk met acrylverf en pas hierbij verschillende materialen en technieken toe. Door te werken met felle frisse kleuren ontstaan er verrassende kleurrijke composities.

jenita hulst

Het liefst vorm ik de klei met de hand en bewerk ik de huid van de klei met oxides. Ook ben ik coach en maak ik gepersonaliseerde urnen.

perles art

Perles Art is een glas atelier, waar Paula Oude Hengel glaskralen brandt en blaast. Ze ontwikkelt o.a haar eigen technieken en experimenteert met verschillende materialen in glas.

atelier zoccolo

In ons landelijk gelegen atelier vinden we de rust om de opgedane inspiratie om te zetten in grote kleurrijke olieverfschilderijen en prachtige buitenbeelden.


erwin bonke

In 2010 heb ik de stap gezet om van mijn hobby gedeeltelijk mijn beroep te maken. Wie mijn smederij binnenkomt doet een stapje terug in de tijd.

siny brakhuis

Mijn naam is Siny Brakhuis (sienbrak is mijn signeercode). Ik vind het heerlijk om middels penseel en kleur, veel kleur, te kunnen werken. 

ans van veldhuizen

Als kind tekende en schilderde ik al graag, liefst fantasietekeningen, waar ik dan mijn eigen verhaal bij maakte.
Tegenwoordig schilder ik geabstraheerde vormen, mensen, stillevens, gebouwen en de natuur op doeken van verschillende grootte.