ingrid los-zentveld

Sinds mijn jeugd hebben tekenen, andere creatieve hobby’s en later beeldende kunst in het algemeen mijn belangstelling gehad.

Truus Oude Hengel

Ruim 10 jaar geleden begon mijn passie voor schilderen. In mijn atelier met uitzicht op de tuin verfijn ik mijn schildertechnieken.

Alex KUIK

Het liefst schilder ik met olieverf, dat geeft de mooiste resultaten. Mijn thema’s zijn vooral landschappen en stillevens, daar gebruik ik mijn foto’s voor als inspiratie. 

jeannette borm

Zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het tekenen. Later kwam daar schilderen bij in zowel aquarel, olieverf en acryl.

Monique Nijmeijer

Het werken met glas blijft mij boeien vanwege de ongekende mogelijkheden, vormen en kleuren die hierbij te gebruiken zijn.

elra eppink

'Beeldig Elra' is geboren uit de behoefte om een gebeurtenis, een ervaring of een gevoel te vangen in een beeld en het daarmee vast te houden.

Anneke oude lansink

Ik werk met acrylverf en pas hierbij verschillende materialen en technieken toe. Door te werken met felle frisse kleuren ontstaan er verrassende kleurrijke composities.

jenita hulst

Het liefst vorm ik de klei met de hand en bewerk ik de huid van de klei met oxides. Ook ben ik coach en maak ik gepersonaliseerde urnen.

marie anne nijkamp

Tekenen en schilderen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik kan er mijn emotie er in kwijt en gebeurtenissen verwerken. Werken met acryl verf is actie en met olieverf is rust samen met een mooi muziekje meditatief.

perles art

Perles Art is een glas atelier, waar Paula Oude Hengel glaskralen brandt en blaast. Ze ontwikkelt o.a haar eigen technieken en experimenteert met verschillende materialen in glas.

atelier zoccolo

In ons landelijk gelegen atelier vinden we de rust om de opgedane inspiratie om te zetten in grote kleurrijke olieverfschilderijen en prachtige buitenbeelden.


ans van veldhuizen

Als kind tekende en schilderde ik al graag, liefst fantasietekeningen, waar ik dan mijn eigen verhaal bij maakte. Ook maakte ik van allerlei materialen sieraden.

lucie voskes

Na veel met potlood, verf en pastelkrijt gewerkt te hebben...maak ik nu voornamelijk collages.