Nieuws Kunst Kijken inTubbergen


16 juli en 13 augustus

Collectief Kunst Kijken Tubbergen is vertegenwoordigd bij 

Flantuut'n & Kunst

Kijk voor meer informatie en routebeschrijving op www.visittubbergen.nl


Atelier route kunstkijken in Tubbergen 2020

 

16 en 17 mei 2020

Onze atelierroute kan helaas geen doorgang vinden.

 


 

KUNST KIJKEN IN ALMELO IN TMZ HET MEULENBELT.

                     Van 16 oktober tot 15 december 2019

8 kunstenaars van ons collectief exposeren deze periode in het Meulenbelt aan de Vriezenveenseweg 176 in Almelo. Ook ditmaal is er weer een grote variatie aan kunst te zien.

 


Op 20 en 21 oktober en 27 en 28 oktober 2018 hebben we een gezamenlijke expositie gehouden in de expositieruimte van het openluchtmuseum Heimathof in Itterbeck. Een prachtige tentoonstelling met een variatie aan mooie kunst. Van onze vele bezoekers kregen we ook hele positieve reacties! Kortom, voor herhaling vatbaar!!! 


ATELIERROUTE 2018


We kijken terug op een zeer geslaagde open atelierroute, niet alleen hebben we de kunstliefhebbers uit Twente bereikt maar ook de vele toeristen die in en om Tubbergen vakantie vierden. Er kwamen mensen uit diverse delen van Nederland dankzij de goede promotie op billboards, in de diverse kranten en op verschillende websites.

Dat was zeker te merken aan het hoge bezoekers aantal.

Er was voldoende gelegenheid voor een gezellig praatje, een kopje koffie of thee en wat lekkers , maar ook voor uitleg van technieken en materialen.

 

Bij deze willen we ook onze sponsoren hartelijk danken voor hun gulle bijdrage; hierdoor waren we in staat om goed en professioneel de atelierroute te promoten.